Garnalen in roomsaus

3
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen. Snij de ui zeer fijn. En pers de knoflook.
  • 2 Bak de ui in een beetje olijfolie glazig en voeg dan de room, kruidenkaas, de tomatenpuree en de geperste knoflook toe.
  • 3 Voeg peper en zout naar eigen smaak toe.
  • 4 Als alles goed is opgelost roer je de gepelde garnalen door het geheel.
  • 5 Nu krijg je een lekker romig geheel.
  • 6 Serveertips
  • 7 Je kunt deze saus warm serveren over de pasta, en dan strooi je er wat gehakte peterselie overheen.
  • 8 Of koud serveren, dit kan erg lekker zijn met een toastje of warm stokbroodje.
  • 9 Waar het ook erg lekker mee is, is met een plakje komkommer!

Garnalen in roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept