Bladerdeeghapjes

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek uit de ontdooide bladerdeeg per velletje 4 rondjes. Voorzichtig in de vorm drukken zodat een bakje ontstaat. De zalm ontdoen van graten en velletjes en mengen met roomkaas en fijn gesneden kappertjes. Ook de dille erdoor mengen maar een beetje achterhouden om te garneren. Oven voorverwarmen op 220 graden.
  • 2 De vorm ongeveer 15-20 minuten in de oven zetten.

Bladerdeeghapjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept