Amerikaanse visschotel

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aardappelen in dobbelsteentjes. Maak de courgette schoon en snij deze in reepjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Bak de bacon knapperig en ver kruimel hem. Verhit de olie, fruit de ui en knoflook hierin. Schep de aardappelen, de cajunkruiden en het tomatensap erdoor en verhit alles 15 minuten in de afgedekte pan. Roer het gercht af en toe door. Snijd de vis in stukjes en meng ze met de courgette door de aardappelen. Verwarm het gerecht nog 15 minuten. Bestrooi het met oregano en serveer meteen.

Amerikaanse visschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans-Amerikaanse lasagne
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept