SCAMPI in GETOMATEERDE KRUIDENBOTER

2
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi, verwijder darmkanaal en bak ze- op een laag vuur - in een pan met kruidenboter.Goed kruiden met peper.
  • 2 Als de scampi aan weerskanten goed gebakken zijn, mogen de verse kruiden zoals bieslook, peterselie, basilium en geperste teentjes knoflook er bij.
  • 3 Daarna de tomatenketchup ondermengen om de saus wat zachter te maken. Op het eind de room toevoegen.
  • 4 Serveren met stokbrook of pasta.

SCAMPI in GETOMATEERDE KRUIDENBOTER is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept