Scampi met gele curry

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de scampi's schoon. Verwijder het pantser en het darmkanaal.
  • 2 Snipper de ui fijn. Verwijder de zaadlijsten van het chilipepertje en snij in fijne ringetjes. Was daarna onmiddellijk de handen.
  • 3 Verhit de olie in een wokpan. Fruit er de ui en de chilipeper in. Voeg de scampi's toe en roerbak ze kort.
  • 4 Blus met de witte wijn en doe er de currypasta en de kokosroom bij, roer alles tot een homogene saus. Roerbak nog enkele minuten verder.
  • 5 Strooi de koriander over de scampi en serveer met rijst en een stukje vers stokbrood.

Scampi met gele curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept