langouste in wijnsaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De boter in een pan smelten en de fijngesnipperde uien en knoflook al roerend in ca 2-3 minuten glazig fruiten.
  • 2 De tomaten kort in kokend water leggen, in koud water dompelen, ontvellen, zaadjes verwijderen, kleinsnijden en bij de uien en knoflook doen. Twee minuten later de witte wijn en de fijngehakte kruiden toevoegen en alle ingrediënten goed mengen, met zout en peper op smaak brengen en deze saus op laag vuur warm houden.
  • 3 De gepelde garnalen in de saus meeverwarmen. Langoustestaarten met stokbrood als voorgerecht serveren.

langouste in wijnsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept