Gebakken asperges met eiersaus en gerookte zalm

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges
  • 2 Klop de eierdooiers op met het citroensap en de sojasaus. Meng er vervolgens de Solo onder. Zorg dat de saus niet schift.
  • 3 Verhit een ruime hoeveelheid olie in een wok of diepe pan en fruit hierin de asperges, schep ze eruit en leg ze in een schaal met keukenpapier. Kruid ze met peper en de gedroogde algen.
  • 4 Maak een spiegel van de saus op de borden, schik er de asperges op in blokhutvorm en verdeel er de gerookte zalm en de zalmeitjes op. Een variant op een van de smakelijkste gerechten met asperges die ik ooit at bij Nobu, de bekende Japanse chef.

Gebakken asperges met eiersaus en gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept