Zoek
Roma tomaten gevuld met tonijnsalade
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 roma tomaten
200 g tonijn uit blik
3 fijngehakte lenteuitjes
100 g platte kaas
40 g ontpitte Kalamata olijven
Bereiding
1
Haal het groene topje van de tomaat en maak een kruisinsnijding onderaan.
2
Leg de tomaten 10 seconden in kokend water en nadien onmiddellijk in ijskoud water. Pel ze.
3
Snijd ze in 2 in de lengte en haal de zaadjes eruit met een lepeltje.
4
Meng de tonijn met de platte kaas, de lenteuitjes en de fijngesneden olijven. Kruid af met peper en zout.
5
Vul de tomaten met de tonijnsalade en serveer.
Roma tomaten gevuld met tonijnsalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept