Zoek
Mousse van grijze garnalen
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
75 gr grijze garnalen
1 eetl tomatenpuree
1 beetje paprikapoeder
100 gr philadelphiakaas natuur
1 eetl olijfolie
1 ppar takjes dille
1 beetje citroensap
Bereiding
1
Houd enkele garnalen achter voor de versiering.
2
Meng de rest ervan met de tomatenpuree en de olie.
3
. Roer er de Philadelphia Natuur bij en blijf mixen tot een gladde mousse bekomen wordt.
4
Breng op smaak met paprikapoeder, peper en citroensap.
5
. Schik in de glaasjes en werk af met de dille.
6
philadelphia kaas omdat die vrij vast is....
Mousse van grijze garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept