Zeeuws vispotje

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Neem ze eruit en laat afkoelen. Pel daarna het vel eraf. Verhit de olie en de boter in een hapjespan en bak de uien en de knoflook op laag vuur 5 min. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Voeg toe aan de uien en de knoflook en schenk de wijn erbij. Stoof met de deksel op de pan nog 10 min. Snijd de zalm en de kabeljauw in stukken van 5 cm en bestrooi met peper en zout. Voeg toe aan het mengsel in de pan en laat in 6 min. net gaar worden. Voeg de laatste 2 min. de mosselen toe. Voeg op het laatste moment de Hollandse garnalen toe en bestrooi het vispotje met de peterselie. Lekker met brood en Hollandse kropsla met gekookte eieren.

Zeeuws vispotje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vispotje met witte wijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeuws vispotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Yellow fin sole met zuurkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken sliptong met dragonmayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met appel en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept