carpaccio van zalm

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de plakjes zalm met citroensap, olijfolie, zout, peper en laat dit trekken in de koelkast. Schil en kook de aardappel en snij in kleine blokjes. Laat afkoelen. Snij ook de appel in kleine blokjes.
  • 2 . Klop de room op, meng met de Mayonaise en voeg de aardappel- en appelblokjes toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 . Doe een laagje aardappelsalade in een ringvorm. Pel de tomaat en snij ze in schijfjes. Breng deze schijfjes aan op de aardappelsalade. Leg een paar plakjes zalm op de tomatenschijfjes en verwijder de ring.
  • 4 Bestrooi het geheel met parmezaanse kaas, gehakte truffel en peterselie. Opdienen met een dressing van Olijfolie Extra Vierge, fijngesnipperde sjalot, citroensap, peper en zout

carpaccio van zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept