Pesce Spada a Ghiotta uit Messina

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De vulling :
  • 2
    - 50 g ontpitte zwarte olijven, fijngehakt
  • 3
    - 30 g gezouten kappertjes, afgespoeld en fijngehakt
  • 4
    - 5 eetl vers broodkruim
  • 5
    - 2 eetl olijfolie
  • 6
    - 4 eetl sinaasappelsap
  • 7 Vermeng alle ingrediënten voor de vulling met zout en peper.
  • 8 Leg de plakjes vis op een plank en verdeel de vulling erop. Rol ze stevig op en zet ze met 1 cocktailprikker vast.
  • 9 Verhit 3 eetl olijfolie in 1 braadpan en bak de zwaardvisrolletjes rustig rondom bruin. Neem ze uit de pan en houd ze apart.1
  • 0 Doe nog wat olie in de pan en smoor de ui glazig. Voeg de polpa di pomodoro toe en laat dit 20 minuten sudderen. Leg de visrolletjes in de saus en verwarm ze 5 minuten.1
  • 1 Serveer de visrolletjes met sperziebonen.

Pesce Spada a Ghiotta uit Messina is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Vis (risotto Con Pesce)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept