Zeebrasem in papillote

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Leg 2 stukken aluminiumfolie op 1 bakplaat.
  • 3 Leg op elke stuk folie de plakjes van 1 citroen en leg er 4 vissen (gespoeld en gedroogd) op. Leg in elk pak 1 teen knoflook en bestrooi met zout, peper en peterselie. Besprenkel met olijfolie.
  • 4 Zet de bakplaat met de "papillote" 20 minuten in de oven, of iets langer voor grotere vissen.

Zeebrasem in papillote is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blauwe bosbessen in papillote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenten En Papillote
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Forel En Papillote In Papier Gestoomd
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeebrasem in de oven op Provençaalse wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Koriandersaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Turkse Stoofpot Van Zeebrasem
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Kweepeer
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept