1 Maak eerst het pannenkoekendeeg, zeef de bloem. Klop de eieren los zoals voor een omelet. Voeg een snuifje zout toe. Meng de eieren met de bloem. Giet, al kloppend met een garde, beetje bij beetje de melk erbij tot een mooi lopend deeg is ontstaan. Laat de boter smelten en meng onder het deeg. Laat minstens een half uur rusten. Bak vervolgens dunne pannenkoekjes in een braadpan. Houd de 8 mooiste pannenkoekjes apart. Laat ze afkoelen.
2 Snijd de avocado's in twee en wrik er de pitten uit. Verwijder het vruchtvlees met behulp van een lepel. Doe het vruchtvlees in een blender samen met de olijfolie, citroensap, een teentje knoflook en peper en zout. Mix vlug tot een gladde pasta.
3 Meng de pasta met de garnalen.
4 Bestrijk elke pannenkoek met 3el garnalenvulling en rol op.
Pannenkoeken met avocado en garnalen is een recept van Solo Open Kitchen