Omeletrolletjes met zalm

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop 1 ei met 1 theelepel water en een halve theelepel maïzena. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • 2 Verhit een koekenpan en vet de bodem licht in met een klein beetje van de olie (ca. ½ eetlepel).
  • 3 Bak het eimengsel op een matig vuur, spatel de randen naar het midden totdat het ei licht stolt. Draai het vuur uit en laat de omelet in de pan ca. 2 minuten in de pan afkolen.
  • 4 Laat de omelet voorzichtig met de gebakken kant naar beneden op een schoon werkblad glijden en laat hem verder afkoelen. Bak ondertussen nog 5 omeletten op dezelfde manier.
  • 5 Leg elk omelet op een vel bakpapier op een vlakke ondergrond. Verdeel de roomkaas ove de omeletten en smeer deze voorzichtig uit.
  • 6 Strooi de gember, bieslook en de zalm over de omeletten en strooi hier versgemalen (zwarte) peper over.
  • 7 Rol elke omelet voorzichtig zo strak mogelijk op, maak daarbij gebruik van het bakpapier. Wikkel de rolletjes in folie en zet ze minimaal 3 uur weg op een koele plek.
  • 8 Verwijder de ongelijke eindjes van de omeletten en snijd ze in plakjes van ca. 2 cm per stuk.
  • 9 Leg de rolletjes op een schaal, garneer met de peterselie.

Omeletrolletjes met zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Japanse nori-omeletrolletjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige nasi goreng met knoflook
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrolletjes met nori en zalm
20 min
Bekijk recept
Omeletrolletjes met zalm
20 min-
Bekijk recept