Terrine van buffelmozzarella, zalm en avocado

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beleg een terrinevorm met dunne plakjes komkommer, snijd de zalm, de avocado en de mozzarella in schijfjes en marineer ze in de Belolive olijfolie.
  • 2 Breng op smaak met enkele druppels citroensap en sojasaus. Leg beurtelings de verschillende schijfjes in de terrine en laat 1 nacht rusten in de koelkast onder een gewichtje.
  • 3 Breng de rucola op smaak met olijfolie, peper en zout. Serveer de Risso vinaigrette met olijfolie en een toastFocaccia Rozemarijn.

Terrine van buffelmozzarella, zalm en avocado is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept