Witloof zalmrolletjes in de oven met

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de stronken witloof met fris water.
  • 2 Leg ze in de stoomkoker en laat 20 min stomen.
  • 3 Rol de gestoomde stronk en rol deze in de zalm zodat je rolletjes krijgt.
  • 4 Schik ze in een ovenschaal.
  • 5 Neem een pan en doe er 8 soeplepels mascarponé in samen met 8 soeplepels kookvocht van het witloof. Laat zachtjes smelten en kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Giet het geheel over de rolletjes.
  • 6 Strooi er de geraspte kaas over.
  • 7 Plaats de ovenschaal gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
  • 8 Laat nog 5 min onder de gril zodat de geraspte kaas een korstje vormt.
  • 9 Serveer bij voorkeur met aardappelpurree.

Witloof zalmrolletjes in de oven met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept