Zoek
visfilets met kruidenboter
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 600 GRAM witvisfilets
2 uien (in vieren gesneden)
80 gram boter
2 eetlepels platte peterselie
1 eetlepel kappertjes (afgespoeld)
2 teentjes look (platgeslagen)
8 plakjes pancetta
1 eetlepel olijfolie
400 gram asperges (geschild)
Bereiding
1
doe de uien, kappertjes, look, peterselie en boter in de blender of in de vijzel en verwerk tot een gladde massa.
2
verdeel een volle eetlepel van het mengsel en 2 plakjes pancetta uit over elke visfilet.
3
verhit de olie in een pan en bak de vis met de beboterde kant naar beneden tot de pancetta
4
krokant is.draai voorzichtig de vis om en bak hem tot hij gaar is.
5
kook ondertussen de asperges gaar.
6
serveer de filets met de asperges en de saus.
visfilets met kruidenboter is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept