visfilets met kruidenboter

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 doe de uien, kappertjes, look, peterselie en boter in de blender of in de vijzel en verwerk tot een gladde massa.
  • 2 verdeel een volle eetlepel van het mengsel en 2 plakjes pancetta uit over elke visfilet.
  • 3 verhit de olie in een pan en bak de vis met de beboterde kant naar beneden tot de pancetta
  • 4 krokant is.draai voorzichtig de vis om en bak hem tot hij gaar is.
  • 5 kook ondertussen de asperges gaar.
  • 6 serveer de filets met de asperges en de saus.

visfilets met kruidenboter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept