Zoek
carpaccio van coquilles
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 coquilles
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
1 dessertlepel roze peperkorrels
1 eetlepel bielook (zeer fijngehakt)
peper en zout naar smaak
Bereiding
1
Zet de borden voor de carpaccio 15 minuten in de koelkast.
2
Meng de olijfolie, citroensap, peper en zout
3
Snijd de gewassen sint-jakobsnoten met een scherp mes in dunne schijfjes.
4
Leg de schijfjes op de koude borden.
5
besprenkell de vinaigrette uit over de schijfjes.
6
Bestrooi met fijngehakte bieslook en verkruimelde roze peperbolletjes.
carpaccio van coquilles is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Coquilles met serranoham
Bekijk recept
Oosterse soep met coquille in 'n weckpotje
35 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquilles
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept