1 Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Dep de ontdooide garnalen droog met keukenpapier en prik ze aan de houten spiesjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
3 Pel de tenen knoflook en snijd ze in plakjes.
4 Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn.
5 Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en peper heel even zachtjes aan. Leg de garnalenspiesjes in de pan en bak ze in 3-4 minuten zachtjes tot ze roze kleuren. Keer ze halverwege.
6 Leg de spiesjes op een warme schaal en houd ze warm onder alufolie.
7 Roer de tomaten en sherry door het bakvet en verwarm het geheel tot een rulle, dikke saus ontstaat.
8 Schep de peterselie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
9 Schep de saus over de garnalenspiesjes en Serveer.
garnalenspiesjes met tomatenlooksaus is een recept van Solo Open Kitchen