Zalm met pistachepesto

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak met een staafmixer een pesto van de pistachenoten, 1 kopje rucola, het citroensap, de knoflook en een scheutje olijfolie.
  • 2 Bak de zalmfilets in een beetje Solo, tot ze aan beide kanten mooi bruin en gaar zijn.
  • 3 Schep de pesto op de borden, dresseer de zalmfilets erbovenop. Serveer met de resterende rucola.

Zalm met pistachepesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met prosecco, pistachepesto en viooltjes
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met geroosterde lentegroenten met pistachepesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met gegrilde groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept