visgoulash

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst.
  • 2 Snijd de vis in niet te kleine stukken.
  • 3 De uien en parika in reepjes snijden, teentje look zeer fijn snijden (of pletten)
  • 4 De ui aanstoven in de boter (niet bruinen)
  • 5 Voeg paprika toe en laat 3 minuten meefruiten.
  • 6 Roer er het paprikapoeder en de bloem door.
  • 7 Giet langzaam, al roerend, de bouillon erbij.
  • 8 Blijf roeren tot de saus bindt.
  • 9 Roer de tomatenpuree en het teentje look erdoor en voeg de vis toe. Zeer zachtjes omroeren om de stukken vis niet te breken1
  • 0 Laat de goulash 10 minuten zachtjes pruttelen, liefst met een deksel op de pan. 1
  • 1 Haal van het vuur en voeg zure room toe.1
  • 2 Breng op smaak met zout en peper.1
  • 3 Serveer met de rijst.

visgoulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paprika-visgoulash
30 min-
Bekijk recept
Visgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Paprika-visgoulash
30 min-
Bekijk recept
Visgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept