Zeevruchten in kreeftensaus

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de frutti di mare ontdooien.
  • 2 Hak de ui fijn.
  • 3 Snij de selder, de wortelen en de pei in schijfjes.
  • 4 Hak de peterselie.
  • 5 Stoof de groenten beetgaar in de olie (10 miknuten). Voeg de ontdooie frutti di mare toe en laat nog even verwarmen (niet langer dan nodig, anders worden ze taai).
  • 6 Laat de boter smelten in een kookpan en roer er de bloem door. Laat even bakken.
  • 7 Voeg de room en de bouillon toe al roerend. Breng al roerend aan de kook.
  • 8 Meng 1/2 blikje kreeftensoep door de saus. Kruid zeer goed met cayannepeper, peper en zout; Voeg de sherry toe.
  • 9 Voeg de groenten met de zeevruchten (met het kookvocht) bij de saus en warm eventjes op.1
  • 0 Overstrroi met peterselie.1
  • 1 Dien op met tagliatelli of rijst.

Zeevruchten in kreeftensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept