1 Rol de tongfilets op ( met het vel langs binnen). Snij de champignons in schijfjes besprenkel ze met citroensap. Stoof ze 5 min. in een eetlepel boter en kruid met peper en zout. Neem een brede pan en smeer die ruimschoots in met boter. Schik de tongfilets naast elkaar in de pan. Voeg een fijngesnipperde ui toe. Bevochtig met ½ dl witte wijn en 2 dl water zodat de tongrolletjes ¼ onder staan. Dek de pan af en laat 10 min. zachtjes garen. Daarna de rolletjes omdraaien en nog 5 min. verder laten sudderen.Voor de saus smelt u 4 eetlepels boter in een pan en u roert er de bloem door. Laat even bakken. Leng onder voortdurend roeren aan met de visfond tot een gladde goedgebonden saus. Werk af met room . Voeg dan de garnalen toe, alsook de champignons en laat de saus doorwarmen. Schik op elk bord 3 tongfilets, overgiet met de saus.Lekker met aardappelpuree, stokbrood of spinazietaartje met zalm.Smakelijk!