Zoek
Garnalenpotje
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gram gepelde garnalen
100 gram champignons
2 eetlepels gehakte tomaat
2 eetlepels gehakte peterselie
40 gram boter
40 gram bloem
2 dl melk
2 dl visbouillon
60 g gemalen kaas
Bereiding
1
Bechamelsaus maken : 40 g boter, 40 g bloem, 2 dl melk, 2 dl visbouillon, kruiden +
2
20 g gemalen kaas ondermengen.
3
De in stukjes gesneden champignons goudbruin bakken en mengen met de garnalen en de tomaat. Peper overstrooien.
4
Potjes vullen, saus overgieten en bestrooien met de rest van de gemalen kaas.
5
15 min. laten bakken in oven 180°.
6
Garneren met peterselie en citroen.
Garnalenpotje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker