Zoek
Garnaalkroketten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500g grijze garnalen
200g garnalenkopjes
750ml volle melk
6 blaadjes gelatine
2 eigelen
1/2dl room
80g Solo
120g bloem
Bereiding
1
Zet de garnaalkoppen samen met de melk op een zacht vuur en laat 20 min trekken.
2
Week de gelatineblaadjes in koud water.
3
Maak een roux van boter en bloem en bevochtig met de melk.
4
De bloem moet gezeefd worden.
5
Voeg de gelatineblaadjes bij de bechamel.
6
Klop de eigelen samen met de room en voeg bij de saus.
7
Laat nog even doorkoken en voeg er de gepelde garnalen aan toe.
8
Stort het geheel in een schotel (2cm hoog, 50 cm lang, 25 cm breed) ingewreven met solo.
9
Laat de garnaalkroketten 1 nacht in koelkast en snij ze dan in vierkantjes of rechthoekjes.1
0
Paneer ze met bloem, eigeel en tweemaal met broodkruim.1
1
Frituur op 180°C. 1
2
Serveer met citroen en gefrituurde peterselie.
Garnaalkroketten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm- en garnaalkroketten
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm- en garnaalkroketten
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept