Garnaalkroketten

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de garnaalkoppen samen met de melk op een zacht vuur en laat 20 min trekken.
  • 2 Week de gelatineblaadjes in koud water.
  • 3 Maak een roux van boter en bloem en bevochtig met de melk.
  • 4 De bloem moet gezeefd worden.
  • 5 Voeg de gelatineblaadjes bij de bechamel.
  • 6 Klop de eigelen samen met de room en voeg bij de saus.
  • 7 Laat nog even doorkoken en voeg er de gepelde garnalen aan toe.
  • 8 Stort het geheel in een schotel (2cm hoog, 50 cm lang, 25 cm breed) ingewreven met solo.
  • 9 Laat de garnaalkroketten 1 nacht in koelkast en snij ze dan in vierkantjes of rechthoekjes.1
  • 0 Paneer ze met bloem, eigeel en tweemaal met broodkruim.1
  • 1 Frituur op 180°C. 1
  • 2 Serveer met citroen en gefrituurde peterselie.

Garnaalkroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept