Zoek
waterzooi van vis
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gram visfilet naar keuze
1 ui
1 stengel prei
2 wortelen
2 stengels bleekselder
2 el olijfolie
4 dl visfond
peper
1 dl room
100 gram gepelde grijze garnalen
1 el gehakte peterselie
Bereiding
1
1: Pel de ui en snipper hem fijn.
2
Was de preistengel en snijd hem in reepjes.
3
Schraap de wortelen en snijd ze in schijfjes.
4
Was de selderij en snijd hem in stukjes.
5
2: Stoof de uiensnippers in de olie aan.
6
3: Voeg er de groenten en de visfond bij.
7
Breng aan de kook en laat alles op een zacht vuur 3min pruttelen.
8
4: Snijd de vis in hapklare stukken en schik ze op de groenten.
9
5: Breng op smaak met peper en dek af. Laat 3min garen.1
0
6: Giet de room erbij, dek af en laat nog 3min op een zacht vuur verder garen.1
1
7: Strooi er de garnalen en de gehakte peterselie over en dien op.
waterzooi van vis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept