Zoek
Goudbaars met garnalen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram goudbaarsfilet
200 gram champignons
3 teentjes knoflook
2 el olie
300 gram garnalen
3 cl brandwijn
zout
versgemalen peper
5 el room
peterselie
Bereiding
1
1: Spoel de visfilets onder de koude kraan af en dep ze droog.
2
2: Snijd ze in blokjes van 3cm.
3
3: Veeg de champignons met keukenrol schoon en snijd ze in dunne plakjes.
4
4:Pel en snipper de knoflook.
5
5: Verhit de olie in een pan en fruit daarin champignons en knoflook.
6
6: Voeg de visblokjes toe, bak ze even mee.
7
7: Voeg de garnalen toe en laat alles afgedekt in ongeveer 5min gaar worden.
8
8: Breng het geheel op smaak met brandwijn, zout en peper en verfijn het gerecht met room.
9
9: Warm het geheel nog even goed op.1
0
10: Spoel de peterselie met koud water af, dep ze droog en hak ze fijn.1
1
11: Strooi over de vis.1
2
12: Serveer direct.1
3
Lekker met gebakken aardappelen maar kan ook met pasta's
Goudbaars met garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept