- Smelt 25 gram boter en voeg deze samen met de eieren, de fijngeknepen beschuiten en de ketjap toe aan de wijtingmassa."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Breng het geheel op smaak met peper en zout en vorm er kleine balletjes van."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Pel en snipper de ui en het knoflook en fruit deze in de rest van de boter."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze samen met de tomatenpuree toe."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Voeg het laurierblaadje, kerriepoeder en de visbouillon toe en laat het geheel aan de kook komen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg de wijtingballetjes toe en laat het geheel in ca 18 minuten gaar worden."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Haal de wijtingballetjes uit de saus en verdeel ze over de borden."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Laat de saus nog wat inkoken en breng op smaak met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Lepel de saus over de wijtingballetjes en bestrooi met de borage cress."},{"@type":"HowToStep","text":"11. Borage Cress heeft een zeer bijzondere oester-komkommer smaak."}],"recipeYield":"4 "}