wijtingballetjes met borage cress

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de wijtingfilet in kleine stukjes en maal deze fijn in een keukenmachine.
  • 2
    - Smelt 25 gram boter en voeg deze samen met de eieren, de fijngeknepen beschuiten en de ketjap toe aan de wijtingmassa.
  • 3
    - Breng het geheel op smaak met peper en zout en vorm er kleine balletjes van.
  • 4
    - Pel en snipper de ui en het knoflook en fruit deze in de rest van de boter.
  • 5
    - Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze samen met de tomatenpuree toe.
  • 6
    - Voeg het laurierblaadje, kerriepoeder en de visbouillon toe en laat het geheel aan de kook komen.
  • 7
    - Voeg de wijtingballetjes toe en laat het geheel in ca 18 minuten gaar worden.
  • 8
    - Haal de wijtingballetjes uit de saus en verdeel ze over de borden.
  • 9
    - Laat de saus nog wat inkoken en breng op smaak met peper en zout.1
  • 0
    - Lepel de saus over de wijtingballetjes en bestrooi met de borage cress.1
  • 1 Borage Cress heeft een zeer bijzondere oester-komkommer smaak.

wijtingballetjes met borage cress is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met sesammayonaise en komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete groentetuin
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Wijtingballetjes in tomatensaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijtingballetjes in tomatensaus
0 min
Bekijk recept