Pladijs met zure eiersaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol de visfilets op met de velkant naar binnen, steek vast met een prikker, pocheer ze ongeveer 5 à 6 minuten. Snipper de sjalot en stoof hem aan in de boter, blus met het citroensap. Klop de eidooiers met de room en giet bij het sjalotje, roer tot het mengsel begint te dikken, breng tot de kook aan maar laat zeker niet koken anders gaat het schiften, kruid met peper en zout. Schik de vis op verwarmde borden en giet er de saus rond.
  • 2 Lekker met puree.

Pladijs met zure eiersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante sliptong met eiersaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Eiersaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges Met Eiersaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Overheerlijke Sperziebonen Overgoten Met Een Eiersaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Witlofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
Bekijk recept
Vissoep
Voorgerecht
Bekijk recept
Goujons van pladijs met tartaarsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijs (schol) met bospaddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept