Visbeignets met tartaarsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 TARTAARSAUS: snipper het sjalotje, snij de augurkjes, snij de kappertjes in twee, snipper het eiwit en verkruimel de dooier, vermeng met de maionaise en voeg de kruiden toe.
  • 2 BEÏGNETS: Roer de bloem glad met het bier de eidooier en de olie, klop het eiwit stijf en meng onder het deegje. Snij de vis in niet te kleine stukken, dompel ze in het beslag en bak in de frituur op 170 graden mooi bruin.
  • 3 Serveer met een groene salade.

Visbeignets met tartaarsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wijtingbeignets met kruidenyoghurtdip
Snack
Bekijk recept
Asperges met visbeignets
0 min
Bekijk recept
Asperges met vis beignets
0 min
Bekijk recept