Amuse van gekarameliseerde scampies

12
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle de bruine suiker, vissaus en 125 ml water in een pannetje. Verhit de pan en breng langzaam aan de kook. Laat zachtjes koken tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur.
  • 2 Snijd de ui in ringen en de lente-uitjes in stukjes van 2,5 cm. Verhit de olijfolie in een wok tot de damp er vanaf slaat. Roerbak hierin de uitgeperste knoflook met de ui goudbruin. Voeg garnalen, 2 el van de karamelsaus en de chili-olie toe. Kook de saus in circa 1 min zover in dat de garnalen nog net bedekt zijn. Voeg de bosuitjes toe en roerbak het geheel nog circa 30 seconden. Serveer de garnalen met de rest van de saus.

Amuse van gekarameliseerde scampies is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Gratin Van Zeevruchten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampie's Met Kiwi Op De Bbq
20-30 min -
Bekijk recept
Griekse Garnalencocktail Met Feta (uit De Oven)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept