Kruidige St - Jacobsschelpen

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het chilipepertje overlangs doormidden, verwijder zaadjes en snij in fijne reepjes.
  • 2 Smelt wat solo in een grote koekenpan en bak daar de champignons, lente-uitjes of sjalotjes en knoflook 4 à 5 minuten in.
  • 3 Haal uit de pan en houd apart.
  • 4 Doe de St - Jacobs in dezelfde pan en bak ze 2 à 3 minuten, tot ze gaar zijn.
  • 5 Haal uit de pan en hou apart.
  • 6 Kook in dezelfde pan de wijn, chilipepertje en peterselie al roerend op een hoog vuur, totdat het mengsel tot de helft is ingekookt, kruid af met pezo.
  • 7 Leg de champignons en de St - Jacobsschelpen terug in de pan en schep alles goed door elkaar.
  • 8 Verdeel over 4 warme borden en dien op met warme driehoekjes toast.

Kruidige St - Jacobsschelpen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visbouillonfondue met venkel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sint-Jacobsschelpen
30-60 min -
Bekijk recept
Gepocheerde St. Jacobsschelpen Met Kerrieroom
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Thaise Jacobsschelpen
20-30 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept