zalm in bladerdeeg

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de zalmfilets en bak ze aan in de olijfolie. De zalm niet volledig gaar bakken, hij gaart nog verder in de oven. anders wordt hij te droog. Laat ze uitlekken op keukenpapier en afkoelen! Belangrijk anders word het bladerdeeg warm en scheurt. Bestrijk de zalm met de kruidenkaas en pak hem in met het bladerdeeg.
  • 2 druk de randen goed aan met een vork en doreer met het losgeklopte ei.
  • 3 Bak ong. 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.Lekker met gebakken champignons en frietjes.

zalm in bladerdeeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept