Carpaccio van sint-jakobsnoten

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet 4 platte borden voor de carpaccio ruim vooraf in de koelkast, ze moeten goed koud zijn.
  • 2 Plet de roze peperbolletjes grof met een deegrol of fles.
  • 3 Meng de olijfolie, het citroensap en pezo met een klopper.
  • 4 Spoel de sint-jacobsnoten en dep droog.
  • 5 Snijd de sint-jakobsnoten met een heel scherp mes in heel dunne schijfjes.
  • 6 Verdeel de schijfjes over de koude borden.
  • 7 Wrijf met een borstel de vinaigrette over de schijfjes.
  • 8 Bestrooi met fijngehakte bieslook en verkruimelde rode peperbolletjes.
  • 9 Dien op met enkele driehoekjes toast.

Carpaccio van sint-jakobsnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde sint-jakobsnoten met tomatensaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jakobshamburger met zwarte truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsnoten met champagne en hoedje van bladerdeeg
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept