Gebakken zalm met zijn sausje

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beboter een vuurvasteschotel, leg er de zalm in, kruid met peper en zout, zet 15min in de voorverwarmde oven op 200 graden pel en ontpit de tomaat, snij in kleine blokjes.. Kook ondertussen de visfumet in tot de helft, stoof de sjalotjes, blus met de wijn, laat ook inkoken tot ongeveer de helft, doe er de room en fumet bij, breng terug aan de kook, kruid met peper en zout, doe er tenslotte de tomaatblokjes bij. Leg de zalm op verwarmde borden, lepel er de saus over.

Gebakken zalm met zijn sausje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept