Fish cakes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in stukjes en kook ze ca 25 min in water. Laat de aardappels schrikken onder koud water en stamp ze fijn. Laat afkoelen.
  • 2 Pel en snipper de ui. Snijd de vis fijn. Maak de peterselie schoon en snijd hem fijn. Kluts 2 eieren. Meng de vis met de ui, de aardappelpuree, de peterselie en 3/4 van het eimengsel. Breng op smaak met peper en zout. Als het beslag te droog is, voeg dan de rest van het eimengsel toe.
  • 3 Vorm op een met bloem bestoven werkblad 4 cakes van het deeg. Klop het ei los en voeg het toe aan de rest van het eimengsel. Haal de cakes eerst door het eimengsel en dan door het broodkruim.
  • 4 Bak 4 min in de frituur op180°

Fish cakes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse cakejes
Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept