zalmrillette

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pocheer de verse zalm ongeveer 10 minuten. Laat uitlekken en verdeel in ongeveer drie
  • 2 à vier stukken en laat koud worden. Met een mes de gerookte zalm fijn hakken. de sjalot
  • 3 fijn mixen. verkruimel de gepocheerde verse zalm, niet te fijn in een glazen kom en meng
  • 4 de gerookte zalm en de sjalot er onder. Meng met de hand, het is zeer praktisch nadat u de
  • 5 handen goed hebt gereinigd en doe speciale wegwerp handschoenen aan voor de
  • 6 voeding aangepast. plaats in een aangepaste porceleinen of glazen schaal, bedek met
  • 7 plastiek folie en plaats in koelkast ongeveer 2 uren voor te proeven. besmeer vers
  • 8 brood met boter en leg een schijf rillette erop, en een schijfje citroen en een klein
  • 9 takje platte peterselie. smakelijk.

zalmrillette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker