sardineroom met cognac

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 haal graten en vel van de uitgelekte sardines met punt van een mes, ongeveer
  • 2 90 gram sardienen. Mix de sardienen de pulp van de tomaten, de verse kaas, de
  • 3 solo die verdeeld is in kleine stukjes, de cognac, de olijfolie, het zout, de peper
  • 4 de roze bessen en de pigment poeder. plaats in een kleine terrine en laat opstijven in
  • 5 de frigo voor 2 uur.
  • 6 besmeer sneden brood met de room en dien op met citroen.
  • 7 smakelijk

sardineroom met cognac is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept