Zoek
sardineroom met cognac
4
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dozen x1 sardines in olie
60 gram x1 tomatenpulp
60 gram x1 verse geitenkaas
20 gram x1 solo om te smeren
1 soeplepel x1 cognac
1 soeplepel x1 olijf olie
1 x1 snuifje zout
4 draaien x1 pepermolen
4 draaien x1 rode bessen
1xsnuifje x1 piment in poeder
1x 1 vers brood
1 x1 citroen
Bereiding
1
haal graten en vel van de uitgelekte sardines met punt van een mes, ongeveer
2
90 gram sardienen. Mix de sardienen de pulp van de tomaten, de verse kaas, de
3
solo die verdeeld is in kleine stukjes, de cognac, de olijfolie, het zout, de peper
4
de roze bessen en de pigment poeder. plaats in een kleine terrine en laat opstijven in
5
de frigo voor 2 uur.
6
besmeer sneden brood met de room en dien op met citroen.
7
smakelijk
sardineroom met cognac is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept