Zoek
zalmlasagne van ann
4
65 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram x1 brocoliroosje
500 gram x1 zalmfilet
500 ml x1 groentenbouillon van blokje
3 eetlepels x1 bloem
50 gram x1 vetstof of solo
2 koffielepels x1 visfonds van maggi
500 gram x1 lasagnevellen
150 gram rm x1 gruyère kaas
Bereiding
1
kook bloemkoolroosjes gaar en zet opzij, evenals de zalmfilet zie op de verpakking,
2
normaal vervroren 5min stand500 watt in microgolf en zet opzij.
3
maak kaassaus met boter bloem en visfonds kruiden naar smaak voeg 100 gram
4
kaas toe en zet opzij. neem vuurvaste schotel invetten en leg eerste laag vellen
5
bloemkool of brocoliroosjes met geprakte zalmfilets en een laag kaassaus en terug
6
vellenlaag tot opgewerkt en geen te dikke lagen werk af met een laag kaas
7
en laat gratineren in de oven 35 min. ongeveer op 180 graden voorverwarmd.
8
smakelijk.
9
ann claeys
zalmlasagne van ann is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sandwiches Van Ann
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met boontjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta Tomaat/basilicum
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappelen
Bekijk recept
Romige zalmlasagne
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met zuurkool
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met rode pesto
55 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept