zalmlasagne van ann

4
65 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook bloemkoolroosjes gaar en zet opzij, evenals de zalmfilet zie op de verpakking,
  • 2 normaal vervroren 5min stand500 watt in microgolf en zet opzij.
  • 3 maak kaassaus met boter bloem en visfonds kruiden naar smaak voeg 100 gram
  • 4 kaas toe en zet opzij. neem vuurvaste schotel invetten en leg eerste laag vellen
  • 5 bloemkool of brocoliroosjes met geprakte zalmfilets en een laag kaassaus en terug
  • 6 vellenlaag tot opgewerkt en geen te dikke lagen werk af met een laag kaas
  • 7 en laat gratineren in de oven 35 min. ongeveer op 180 graden voorverwarmd.
  • 8 smakelijk.
  • 9 ann claeys

zalmlasagne van ann is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwiches Van Ann
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta Tomaat/basilicum
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vislasagna met broccoli, tuinkruiden en aardappelen
Bekijk recept

Romige zalmlasagne
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met zuurkool
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met rode pesto
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept