Kabeljauwschotel met aardappel en ui

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 220°C . verhit 2 kookpotten met water tot het kookpunt. Was de aardappelen en kook ze in de schil in licht gezouten water gaar. Pel ze en snij ze in schijven. Pocheer de vis gedurende 8 minuten in bijna kokend water. Pel de uien en snipper ze fijn. Verhit de vetstof in een pan en fruit de ui glazig. Bestrijk een ovenschaal met vetstof en bedek de bodem met aardappelschijfjes. Leg hierop een laag ui en vervolgens een laag vis. Ga zo verder tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Meng de room met de uierdooier, peper en zout en verdeel over de schotel. Gratineer 5 tot 6 minuten in de oven.

Kabeljauwschotel met aardappel en ui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept