Scampi's in tomatenroomsaus met een vleugje wijn

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de scampi's en ontpel ze en ontdarm ze grondig
  • 2 Snij de ajuin in kleine stukjes en pers de 2 teentjes look in een lookpers.
  • 3 Doe de ajuin in de pan en even laten aanbakken tot glazig doen de scampi's erbij kruidt de scampi's op voorhand met peper en zout laat even aan stoven.
  • 4 Blus de scampi's met een glas of twee naargelang de hoeveelheid.
  • 5 Doe het blik gepelde tomaten in blokjes erbij en de doos pasata
  • 6 Laat even sudderen op laag vuurtje voeg de kuiden eraan toe: snuifje zout, peper, pili pili, parikapoeder en italian mix van piet.
  • 7 Voeg op het laatste de room toe en roer even door heen de bereiding en klaar.
  • 8 serveren met eventueel paste of brood ! mmm... Lekker smullen maar

Scampi's in tomatenroomsaus met een vleugje wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept