Kabeljauwfilet (metodo forno)

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de met peper en zout gekruide (langs 2 kanten) kabeljauwfilets op ingestreken bakpapier (met een beetje olijfolie of boter) op de bakplaat.
  • 2 Vermeng de olijfolie met het citroensap, broodkruim en de italiaanse kruiden.
  • 3 Verdeel deze op de bovenkant van de kabeljauwfilets.
  • 4 Zet gedurende 15 minuten in de oven op 200°C. En daarna kort (+/- 0,5 minuutje) onder de gril.

Kabeljauwfilet (metodo forno) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van pasta en courgette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met pomodori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept