Zoek
Kabeljauwfilet (metodo forno)
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stuks Kabeljauwfilet(s)
3 el olijfolie
1 el citroensap
2 el paneermeel
1 el italiaanse kruiden
1 snuifje zout
1 snuifje peper
Bereiding
1
Leg de met peper en zout gekruide (langs 2 kanten) kabeljauwfilets op ingestreken bakpapier (met een beetje olijfolie of boter) op de bakplaat.
2
Vermeng de olijfolie met het citroensap, broodkruim en de italiaanse kruiden.
3
Verdeel deze op de bovenkant van de kabeljauwfilets.
4
Zet gedurende 15 minuten in de oven op 200°C. En daarna kort (+/- 0,5 minuutje) onder de gril.
Kabeljauwfilet (metodo forno) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van pasta en courgette
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met pomodori
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept