Zoek
Victoriabaars met groentensaus
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr victoriabaarsfilet
2 el citroensap
solo vloeibaar
solo, bakken en braden
1 ui
2 wortelen
2 stengels groene selder
1 bosje peterselie
10 cl room
1 el geraspte citroenschil (bio)
basilicum
peper&zeezout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Wrijf de visfilets in met citroensap en zeezout.
3
Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar.
4
Pel de ui, schil de wortel en maak de selder schoon, bewaar het groen van de selder.
5
Snij de groenten in een fijne brunoise (blokjes).
6
Hak het groen van de selder samen met de peterselie fijn.
7
Fruit de groenten in een klontje solo en kruid met pezo.
8
Voeg de room, de gehakte peterselie/selderblad en de geraspte citroenschil toe en kook even op.
9
Leg de visfilets in de ovenschaal en bedek ze met de groentensaus.1
0
Zet de schaal 20 minuten in de warme oven.1
1
Serveer de visfilets met in de schil gekookte nieuwe aardappeltjes (charlotte) en versier met een takje basilicum.
Victoriabaars met groentensaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Broccoli met olijvenbasilicumsaus en kipfilet
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavinken Met Macaroni En Romige Groentensaus
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-groentensaus
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met groentensaus en couscous
0 min
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met peterselie-pesto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met victoriabaars
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met prei en paddenstoelenrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept