Zalm met nieuwe patatjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij met een heel scherp mes de zalm in fijne plakjes, sprenkel er het citroensap over.
  • 2 Spoel de patatjes en kook ze gaar in gezouten water, giet af en pel ze.
  • 3 Spoel de spinazie.
  • 4 Smelt een weinig solo in een kookpot en leg de vochtige spinazie in de pot, laat op een matig vuur slinken, kruiden met een weinig nootmuskaat en pezo.
  • 5 Mosterdsaus: meng de mosterd met de visfond, de olijfolie en de honing.
  • 6 Verdeel de nog warme aardappeltjes en spinazie over 4 warme borden en strooi er de zalm over, besprenkel met de mosterdsaus.

Zalm met nieuwe patatjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cacaopatatjes
35 min Snack
Bekijk recept
Primeur patatjes gestoomd met mousselinesaus en vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Primeur patatjes gebakken met spekjes, doperwtjes en kip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Primeur patatjes in een courgette met gehakt
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept