Zoek
Zeeduivelbrochettes
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr zeeduivelstaart
16 plakjes dungesneden gerookte ham
16 kleine Parijse champignons
olijfolie
1 teentje knoflook
1,5 el tomatenpuree
6 el mayonaise
peper&zout (pezo)
4 platte metalen spiezen
Bereiding
1
Borstel de champingnons schoon.
2
Snij de zeeduivel in blokjes van 2,5 cm.
3
Rijg op de platte metalen spiezen afwisselend een champignon, een visblokje en een gevouwen stukje ham, doe zo verder tot alle ingrediënten op zijn.
4
Bestrijk met een keukenkwast de brochettes met olijfolie en kruid af met pezo.
5
Verwarm de oven voor op 220°.
6
Strijk een bakplaat in met olijfolie en leg daarop de brochttes, zet ongeveer 12 minuten in oven, halverwege de baktijd omdraaien.
7
Pel het teentje knoflook en pers uit, meng het onder de mayonaise samen met de tomatenpuree.
8
Dien de brochettes op met een eetlepel getomateerde myonaise, aardappelpuree en een frisse groene salade met partjes tomaat.
Zeeduivelbrochettes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zeeduivelbrochettes met ratatouille
20 - 30 min -
Bekijk recept
Zeeduivelbrochettes met ratatouille
0 min
Bekijk recept
Zeeduivelbrochette met mangosaus
20 - 30 min -
Bekijk recept
Zeeduivelbrochettes met ratatouille
20 - 30 min -
Bekijk recept
Zeeduivelbrochettes met ratatouille
0 min
Bekijk recept
Zeeduivelbrochette met mangosaus
20 - 30 min -
Bekijk recept