VOORGERECHT GARNAALKROKETTEN

8
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 NA HET KOKEN VAN DE MELK OP SMAAK GEBRACHT MET CAYENNEPEPER MOET JE 1 1/2 VOCHT OVER HOUDEN VOOR DE SAUS .
  • 2 VAN DE BOTER EN DE BLOEM EEN ROUX MAKEN MET HET KOOKVOCHT . DAARNA DE KAAS EN DE EIDOOIERS TOEVOEGEN . ALS LAATSTE DE GARNALEN TOEVOEGEN . LEG HET GEHEEL OP EEN PLAAT EN LEG DEZE GEDURENDE DE NODIGE TIJD IN DE KOELKAST OM OP TE STIJVEN . SNIJ DE KROKETTEN .
  • 3 GEBRUIK DE EIWITTEN OM TE PANEREN MET NOG TWEE TOEGEVOEGDE EIDOOIERS . DRAAI DE KROKETTEN IN DE BLOEM DE PANEER ZE .

VOORGERECHT GARNAALKROKETTEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept