Zoek
Nage van sint-jacobsvruchten met zachte mosterd
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 sjalot
4 appelsienen
4 grote sint-jacobsvruchten (coquilles) of 6 middelmatige
witte peper
30 g Solo margarine (wrapper)
1 soeplepel Amora mosterd
Bereiding
1
Schil de sjalot en hak ze fijn. Pers de appelsienen, laat het sap met de ui koken en filter.
2
Snijd de coquilles in 4 schijfjes (3 als het kleine zijn).
3
Giet het sap in een kookpot en breng aan de kook, kruid met zout en witte peper, doe dan de schijfjes coquilles in het vocht.
4
Als het vocht begint te sudderen, zet het vuur af, voeg margarine toe en schud met de pan voor een betere vermenging, voeg daarna de mosterd toe.
5
Proef of het genoeg gekruid is en schik ze in verrines.
Nage van sint-jacobsvruchten met zachte mosterd is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van schelpdieren met peterselie
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van groene citroenthee, sint-jakobsvruchten en tuinkruiden
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kabeljauw met groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept