Nage van sint-jacobsvruchten met zachte mosterd

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de sjalot en hak ze fijn. Pers de appelsienen, laat het sap met de ui koken en filter.
  • 2 Snijd de coquilles in 4 schijfjes (3 als het kleine zijn).
  • 3 Giet het sap in een kookpot en breng aan de kook, kruid met zout en witte peper, doe dan de schijfjes coquilles in het vocht.
  • 4 Als het vocht begint te sudderen, zet het vuur af, voeg margarine toe en schud met de pan voor een betere vermenging, voeg daarna de mosterd toe.
  • 5 Proef of het genoeg gekruid is en schik ze in verrines.

Nage van sint-jacobsvruchten met zachte mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van schelpdieren met peterselie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van groene citroenthee, sint-jakobsvruchten en tuinkruiden
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kabeljauw met groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept