Krokante Scampi

10
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de scampi licht en verwijder het darmkanaal.
  • 2 Kruid met peper en zout en bebloem de scampi.
  • 3 Haal ze daarna door het losgeklopte ei en paneer dan met de Panko.
  • 4 Frituur de scampi op 180° tot ze goudbruin zijn.
  • 5 Tip: je kan ook extra kruiden met currypoeder of paprikapoeder. Dit kan je op de scampi doen of bij het Panko-paneermeel.

Krokante Scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept