Zoek
Gebakken victoriabaars met zuiderse groentjes &
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr victoriabaars
4 st tomaten
1 st courgette
1 st ui
1 teentje look
150 gr Boursin cuisine tomaat en zuidersekruiden
3 dl visbouillon
olijfolie
bloem
balsamico azijn
suiker
Provencaalse kruiden
peper , zout
peterselie , bieslook , basilicom
Bereiding
1
Courgette in schijven van +/- 0,5cm snijden. Tomaten pellen , ontpitten en in kwartjes snijden.
2
Ui in ringen snijden. Look snipperen
3
Aardappelpuree bereiden en mengen met olijolie, peper, zout, nootmuskaat en gehakte peterselie, basilicum & bieslook
4
Courgetteschijven, uiringen en look bakken in olijfolie en kruiden met peper, zout en provencaalsekruiden.
5
Vis in bloem en kruiden(pezo) wentelen en bakken
6
Tomatenkwartjes 3 min laten sudderen in olijfolieen suiker tot ze mooi glanzen. Kruiden met peper en zout. Balsamicoazijn erdoor roeren
7
Visbouillon verwarmen en er de kruidenkaas in oplossen. Eventueel binden
8
Druk de aardappelpuree aan in een vorm. Stapel er de courgetteschijven,tomatenkwartjes en vis op
9
Lepel er de saus rond. Vesrier met basilicum
Gebakken victoriabaars met zuiderse groentjes & is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gado gado met kroepoek
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept